neljapäev, 2. oktoober 2008

Leegitsev Sidrun ehk kui jood sidruniga teed, tõved sul ei liiga tee


Juba kevadel sai mööda tänavat käies ümisetud et „Kontorist kostab arutelu....“ või, et "Lyyyydiiiiiaaa Koiduuulaaaaa, kuivataaaaa pisaraaaaaad" :). 26. septembril toimunud Vastik Disko, kus ansambel Leegitsev Sidrun esitles oma singlit „Mao“, oli seega oodatud üritus.

Genklubi uued ruumid mahutavad oluliselt rohkem kui vanad. Tegevus käib lausa kahel korrusel. Esimesel on baar, mõned tšillimisruumid (ka suitsuruum) ning tulevane alternatiivne saal ning teisel korrusel suur saal. Kui nüüd pikemalt järele mõelda, siis sai keskkooli ajal samas saalis shapingutrenni vihutud.

Esimese korruse trepikõrvasel seinal on leitav maakaart- Genland ning mitmed muud fantastilisemadki maad ja saared. Igati vahva sisekujunduslik lahendus, kus pragunevat ja isepäi seinalt lahkuvat värvi on ära kasutatud :).

Leegitsev Sidrun ise - meeldivalt meloodiline ja mahlakalt irooniline. Mängivat küll „magusat magusat muusikat“, aga magusast magusast armastusest, mida päevast päeva leierdavad raadioeetrid, juttu õnneks ei tule. Või kui, siis läbi lõbusate vimkade, nagu näiteks loos „Mees“.

Mõned väga kõrvajäävad meloodiad ning hää kitarrisaund; andekad sõnad; laulja, kellel on häält ning soolokitarrist, kes OSKAB mängida- mida veel ühelt bändilt tahta? Ojaaa ja see kohatine biitbändilik mitmehäälsus. Rokenroll!

Tahtmatult kerkis reedesel kontserdil silme ette sarnasus Genialistidega. Võimalik, et see oli tingitud tantsutüdrukutest. Need tibid aga jäid genialiste saatnud iluviiplejatele kõvasti alla. Kole (oli see taotluslik?) 80-ndate stiilis ülinapp outfit ning frivoolne väänlemine nigu ühes korralikus aarändbii videos, iluviiplejate vaimukatele võimlemistele ja rafineeritud seksikusele paraku vastu ei saa.

Loodetavasti leidub Genialistidel nii palju raha, et külmade ilmade tulekuks WC õuepealolevast sinisest putkast majjaehitatuks upgrade`ida. Muidu naised enam klubis õlut (midagi) ei joo!


Kuula Leegitsevat Sidrunit
Vaata Leegitsevat Sidrunit vanas Genklubis

Kommentaare ei ole: