kolmapäev, 21. oktoober 2009

Eesti esimene R-rated muusikavideo

Piparmünditee tõmbab viimasel ajal kauem. Aga kuumast sõõmust ei pea sellegipoolest ilma jääma.
Käisin mina mõned nädalad tagasi ansambel Dramamama videoesitlusel Plink-Plonkis. Bändil tuli eelmisel nädalal album välja ja sestap varem siis esinetigi Tartus-Tallinnas ning näidati videot.

Teadsin juba lapsena, et kui kõikvõimalikke värve kokku segada, siis saab sellest midagi koledat ja kakapruuni. Dramamama on igati tore bänd ning nende uusim video algab vägagi lootustandvalt. Stilist aga pole lapsepõlves kuigi tihti guaššvärvidega mänginud. Kas kogu see meeletuslik eneseleidmine ja vabanemine peab nii äkane olema?

Lugu ise on päris punk ja jõuline, võibolla liigselt agressiivnegi igapäevaseks raadiorokiks. Hoolimata sellest jõudis "Dance" muide ZEN Balti Top 20 edetabeli neljandale kohale. Youtube "lobiseb", et tegemist on Eesti esimese R-rated videoga. Hea PR on teha videost juutuubi tiiser!



Dramamamat veel reklaamides ei saa üle ega ümber palast "Dark Days"- keegi tore tegelane on selle saatel teleseriaalile Supernatural fännivideo meisterdanud ja selle juutuubi riputanud. Või siis Dramamama maispeissit leiab ka selle loo.

1 kommentaar:

Makkuro Kurosuke ütles ...

Heia! Miskipärast meenub seda vokaali ja kitarrikäiku kuulatest Electric Six ja nende lugu Gay Bar. Huvitav, kas Dramamama poisid on nende fännid?