kolmapäev, 29. juuli 2009

Borat is really soo 2006


Brüno tõesti so 2009. Sascha Baron Coheni vaid rõvedustes süüdistamine oleks minu meelest alatu, arvestades meie ümber toimuva rõvedust, toimib ta terava ühiskonnakriitikuna. Raske on vahet teha mis on rõve, mis on naljakas. Mis on naljakalt rõve ja rõvedalt naljakas. Brüno balanseerib seda nelinurka ühendavatel sirgetel.

Mida kõike ameeriklased lubaksid oma lastega teha, et neid "müüa". Nõustuda nende kiire kaalukaotusega, rasvaimuga, millega iganes..

Milliseid imelikke teenuseid ja tegelasi ameerikamaal kõik leidub- heategevuse konsultantidest blondid kaksikud, kes globaalse soojenemise kohta oskasid öelda vaid, et....see on hetkel IN. Fashionistad. Kubemekarvu näitav afroameerika staar, tiirased isased ja emased paaride vahetajad, "alfaisased" ja -emased "proud to be hetero" kaklusklubi publiku seas. Sallivad kristlased - homode ümberkasvatamise preester vol 1 ning vol 2 kui esimene homo ei suutnud ümber kasvatada.
Ja siis öelge, et Brüno on rõve....my ass.

Aga mind huvitab: kui suur on nende ajude meeskond, kes selle filmi jaoks stilistika ning toimuvad stseenid välja mõtlesid?

Kommentaare ei ole: