pühapäev, 9. märts 2008

kes tuleb?

...minuga teatrisse ja kontserdile, ah?

Pärnu Endla "Rock`n`roll"- lugu vabadusest ja rokkmuusikast

Mats& Morgan ning Contus Firmus

Viimased aastad on tõestanud, et Vanemuise teatris on huvitav vaid külalisetendustel. E-ga on kokkulepe, et kui meil kummalgi tekib väiksemgi tahtmine koduteatri pileteid omandada, tuleb helistada teisele ning sellest teada anda ja ta aidataksegi meeltesegaduse hoost üle.

Käibemaksu teemad on tõstatanud leheveergudel küllaltki verise arutelu sellest, mis on kultuur ja mis ei ole. Ei tahaks siin ise sellesse arutelusse laskuda , kuid mis mind hämmastama paneb ikka ja jälle, et avalikus ruumis oma arvamust avaldades, mitte ei avaldata seda, vaid tõrvatakse eelmise kommenteerija katelt. Mis see vanasõna nüüd ütlesiki?


Käisin hiljuti raamatupoes ning ostsin endale Brian J. Robbi portreeraamatu Johnny Deppist. Leidsin selle täitsa kogemata. Hea vahetu lugemine, kuigi vahepeal küllaltki spekulatiivne ning peategelase tsitaatidega tundub olevat vahel kergekäeliselt ringi käidud. Annab ülevaate Johnny lapsepõlvest, noorusest ja peamiselt siiski filmograafiast. Tänapäeval ei saa me läbi ka armusuhete sektsioonita muidugi. Ka värvilised pildid on must be. Ja mis arvate, mis kaanel on ? Otseloomulikult kariibi mere piraat kapten Jack! Enamus Deppi austajatest on kardetavasti eas, kus lustaka piraadiroll tema tuntumaks osatäitmiseks on.
Kui keegi tahab kobiseda, siis laske käia. Teie arvamus. Ilmselt on teil nägemata "Edward Scissorhands", "Benny and Joon", "Dead man", "What`s eating Gilbert Grape" (fantastiline roll Leonardo DiCapriolt!), "Crybaby", "Blow" ja "Don Juan DeMarco"....

Aga teemal, mis on eliitaar- ja mis massikultuur...ma oleks kohe nõus arutlusõhtu kokku panema. Kes tuleb arutlema :)?

Kommentaare ei ole: