pühapäev, 17. veebruar 2008

jatsu ja rokki!!!

Siinkohal poleks tegemist ajaveebiga, kui see ei kajastaks tähtsaid sündmusi ajas. Kindlasti on teilegi kõrvu jäänud ja silma sattunud uudis, et Genialistide klubi järgmisest hooajast enam Lutsu teatrimajas ei jätka. Nii mõnedki on andnud allkirja petitsioonile klubile samaväärsete ruumide ja finantsilise toetuse leidmiseks. Praeguseks on kogutud juba üle 2000 allkirja.

Tartu linna kodulehel kultuuriaknas toimub juba nädal aega arutelu, pakkumaks välja Genialistide klubile uusi ruume.

Ehk on Sulgi häid ideid?

“Genikad” on asendamatu kontserdipaik Tartu linnas ning kui see kaob, siis jääb üks paras auk kultuuriprogrammi. On seal käidud pöffil, üliõpilasteatreid vaatamas, akadeemikute valiku peosarjal ning erinevaid ansambleid nautlemas. Kõige viimastest võiks mainida Dahlingut, Diskreetse Mango Triot ja Zetosid ning paar nädalat tagasi toimunud proge- ja eksperimentaalbändide (kes kuidas end positsioneerib, ühisnimetajat ongi raske leida) kontserdil. Soovitan soojalt nuumata kõrva kummalise nimega ansambliga, kes ka viimatinimetatud üritusel ülesse astus. Psühhedeelse kõlaga jazz-fusion rocks!

Wrupk Urei

Käesolevaga võtan muusikahuvilisena enda kohuseks tervitada Radkot ning soovida talle jõudu-jaksu progemussi enda jaoks avastamisel :P!

Kommentaare ei ole: