esmaspäev, 16. juuni 2008

Ilmutus/ revelation

Kas see oli unenägu, või oli tegemist šatääni illusiooniga, kes ühel kolmapäevasel pärastlõunal juhuslikult minu ellu potsatas? Ma ei ole veel päriselt aru saanud. Ameeriklanna Coloradost, kelle vana sõbra soovitusel öömajale võtsin. Noor maailmaavastajast couch-surfer- uusi paiku, emotsioone, inimesi ja ennast otsiv.
Kes ütles, et 20-aastased tütarlapsed ei peaks mööda maailma rändama? Kes ütles, et tuleb oodata oma aega? Kes ütles, et õnne tuleb esmalt oma tagaõuest otsida?

Hetketi on mul kahtlus, kas ta oligi päriselt olemas. Nagu ma oleksin iseenda kujutletava sõbraga Maailmas siidrit joonud ja selle maailma asjade üle arutlenud...

Pasta tomatikastmega külmkapis, köögile lähemale kolinud triibuvaip ja asendit vahetanud söögilaud (geniaalne!) jutustavad aga ühe teise loo. Pikk jalutuskäik vihmasabinases Tartus (vihmavärskus!), mõned põiked baaridesse- kõrtsudesse, üllatusõhtusöök küünaldega laual, hilisöine hiina toit ja hingekriipiva naisteka vaatamine. Mahedahäälne "It`s perfect" ja "It`s phantastic" minu jahedas korteris ja mõtlikus maailmas.
Mul pole Su pilti, aga mul on Su naeratus.

Emily, Sul on õigus. Sa oled tuul.

Aitäh!
________________________________________

Was it a dream, or was it an auburn-haired illusion, that bumped into my life on one wednesday afternoon ? I still don get it.
American girl from Colorado, who I took in for night on suggestion of an old friend. Young globetrotter couch-surfer- looking for new places, emotions, people and herself.
Who said, that young girls aged 20 shouldn`t travel the world on their own? Who said, that you should wait when the time comes for you? Who said, that the happiness is to be found in your own back-yard?

At some moments I have doubts that she really existed. As if I had drunk cider with my imaginary friend in Maailm and discussed the affairs in the world....

Pasta with tomato-sauce in my fridge, striped carpet moved nearer to the kitchen and dining table which changed position (ingenious!)- they tell me a different story. A long-distant walk in slightly rainy Tartu (petrichor!), some jumps to bars and pubs, a suprise dinner with candles, chinese food at midnight and watching really creepy movie. Balmy-sounded "It`s perfect" and "It`s phantastic" in my chilly apartment and wistful world.
I don`t have Your picture, but I do have Your smile.

Emily, You are so right. You are the wind!

Thank You!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Heee..oled avastanud uue surfarite liigi?...kõlab hästi igatahes.