neljapäev, 17. detsember 2009

Put on your red shoes and dance the blues....

Sel nädalavahetusel tegi mu südamekene kaks pahast põksu. Ühe ja kõvema neist pühapäeva õhtul kui talendišoust "Eesti otsib superstaari" langes välja Marten Kuningas.
Tiksusin minagi poolkogemata Taskus kui superstaarihakatised Taaralinnas esinesid ning nuumasin kõrva kui Bowie "Space Oddity" täitis moe- ja elustiilikeskuse ning mattis teismeliste sumina...

Marten pole kindlasti meinstriim-superstaar, kes peaks massipublikut võluma ning tasub siiralt õnnelik olla, et ta häälele lisaks maitsekas repertuaarivalik, loovus ning stiilsed ülikonnad senikaua TV3 prime-time eetrit kaunistasid. Rohkem vokaalsetest võimetest on superstaarisaate kontekstis juba banaalne rääkida. Eneseiroonilist huumorit üheskoos samasugustes riietes Vaiko Eplikuga (kellega Martenit on tüütuseni võrreldud) lavale ilmuda, tuleb aga kindlasti esile tõsta!
Aitas jamast, kui endaks jäädes enam populaarne ei saa olla, siis tuleb rahus südamega minna ja oma asja edasi teha. Olen ühel meelel Mihkel Rauaga, et tegemist on ühe hetkel huvitavaima eesti meeslauljaga ning praeguse hetke 100 000ne kaotus võib pikemas perspektiivis 300 000ks muutuda. Tuult tiibadesse!





Ja millal siis Leegitseva Sidruni kontsert tuleb?

Kommentaare ei ole: